Filmpje voor Sinterklaas

Sinterklaas is volgens mij nog niet eens in het land, desalniettemin wordt er al hard gewerkt om ook voor hem een mooi kunstwerk te maken.

Bijgaand een filmpje van Femke in actie. De jongste van de kunstenaars op de dinsdagmiddag, die niet 1, ook niet 2 maar vaak 3 kunstwerken in een les maakt. Onvoorstelbaar? Kijk maar naar dit filmpje. In 1 minuut staat de basis voor wederom een prachtig werk.

Femke is nog niet klaar met haar tekening, de tussenstand wil ik natuurlijk al wel laten zien. Zie deze foto van werk in uitvoering.

Werk in uitvoering door Femke

Ik kan me voorstellen dat je ook nieuwsgierig ben naar de andere 2 werken die Femke afgelopen middag heeft gemaakt. Wanneer je op deze link klikt komt je bij de andere prachtige werken waar iedereen vanmiddag mee bezig geweest. Als je het mij vraagt, allemaal indrukwekkend. Het is moeilijke kiezen over welk kunstwerk ik de volgende keer wat meer ga vertellen …….. Tips, vragen of opmerkingen? Ik hoor het graag!