Nog net op tijd!

Waarom in zwart / wit?

Gisteren tijdens de les voor kinderen, wees Mike (één van de getalenteerde kunstenaars in deze groep) me terecht dat de foto’s van zijn werk nog niet op de website stonden…… Oeps. Ik dacht dat ik het al had gedaan, maar hij had helemaal gelijk. Nu kan ik allerlei excuses gaan bedenken hoe en wat, maar dat doen we niet. Mijn belofte aan hem, vrijdag (= vandaag) zorg ik dat alle foto’s op de website weer zijn bijgewerkt zodat ook mama thuis mee kan kijken naar het prachtige werk waar hij mee bezig is.

Want ook Mike is aan het toveren met kleurpotlood! Diep respect. Zelf de kleuren mengen en een prachtig portret neerzetten. Dus Mike, bij deze, alle foto’s (dus ook van de andere groepen) zijn nu echt bijgewerkt. Nog net op tijd :).

Waarom dan de foto in zwart/wit?

Sowieso om de lezer nieuwsgierig te maken, nu moet men wel doorklikken naar het fotoalbum om de kleurenversie te zien :). Nee, regelmatig maken we een zwart/wit foto van het werk om de tonen in de gaten te houden. Wanneer je met kleurpotlood tekent zoals Mike is superzacht arceren heel belangrijk. Ik vind dat hij top bezig is. Binnenkort meer met het eindresultaat. Dan is het nu tijd voor het fotoalbum! Veel plezier en een fijn weekend gewenst!