Het is zover!

Dit wordt de week van Annette. Komende woensdag gaan we het werk naar Amsterdam brengen om te schitteren tussen alle andere prachtige portretten die zijn genomineerd voor het weekend van het portret. Ik moet eerlijk toegeven, ik ben onder de indruk van de werken die naast de mooie dame komen te hangen.

Zoals gezegd, deze week is een stil feestje om een ode te brengen aan een bijzondere vrouw van wie ik zo blij ben dat ik haar heb mogen kennen. Afgelopen week stond er een stuk in de Katwijksche Post, morgen krijg ik een “diepte”-interview voor een weekendkrant en voor aanstaande zaterdagochtend ben ik uitgenodigd door RTV Katwijk. Daarnaast is vrijdag is de opening van de expositie van het Nederlandse Portret. Zondag om 15:00 uur mag ik een minicollege geven bij mijn werk. Dus wanneer ik zeg dat dit de week is van Annette, heb ik niet echt overdreven :).

Via www.Mariskadekok.nl kun je achter de schermen meereizen.

Meelezen in mijn dagboek?