Hetzelfde, maar dan anders.

Na een onverwachts sluiting van het atelier in maart door het Coronaverhaal, gaan we nu dan toch eindelijk weer beginnen! Hoewel het niet als vanouds zal worden, ben ik ervan overtuigd dat we snel onze draai weer gaan vinden.

De opstelling in het atelier is wel geheel anders, zodat we de gewenste afstand makkelijk kunnen behouden. Daarnaast zijn er doorzichtige schermen tussen de tafels. Tevens is er een balansventilatiesysteem, waarbij constant frisse lucht in het atelier wordt geblazen. Ook heb ik de deuren verwijderd zodat er zo min mogelijk contactvlakken zijn. Op dit moment is Ron nog bezig om de verwarming te vergroten vanwege de grotere ventilatie. Misschien een extra trui meenemen? We gaan het zien. De tijd zal het leren.

Ik kan natuurlijk nooit garanderen dat alles perfect gaat, tegelijkertijd durf ik jullie met een gerust hart weer te ontvangen. Ondanks dat het allemaal iets anders zal zijn, weet ik zeker dat we weer een heleboel mooie & creatieve uren met elkaar gaan beleven. Ik heb er in ieder geval veel zin in.