Margret Takken | Masterclass schilderen aan zee

Hoi Mariska,

Wat een geweldige schilderweek, een week van uitersten! De 38 graden op het strand hebben we getrotseerd, zonder veel te lopen, HEET!

En dan weer een dag waarbij we bijna weggeblazen werden door een ferme wind, het zand letterlijk op het geschilderde strandtafereel….

Veel kennis opgedaan van jou als vakvrouw, kunstenares en heel aimabel gezellig persoon. Gastvrijheid viel ons gelijk ten deel, het was heerlijk thuis voelen op een vreemde plek!

Gewoonweg genieten!

Onderwerpen als Gulden Snede, Regel van Derden,…..( never heard of)…..voor ons als beginners best ‘enge’ kreten, maar mede door een bezoek aan het Katwijk’s museum werd veel duidelijk en werden we gestimuleerd om ook op deze manier aan het werk te gaan…………..(met een groep van 10 verschillende, enthousiaste leuke mensen.)

Veel geleerd, veel geschilderd, veel gelachen en véél te kort natuurlijk. Afsluitend een gezellige maaltijd met zijn allen op jullie patio (ook credits aan je partner Ron), nog even kletsen en terug met zus Anja naar de polder………….Topsport noemde je het zelf, van nu af aan hou ik van topsporten!    

Thnx en XX!! Margret

Kijkje achter de schermen tijdens de ‘Vierdaagse van Katwijk’ via deze link

Ook een keer meedoen? Van harte welkom. Ervaring ondergeschikt. Enthousiasme is wat telt! Meer informatie over het cursusaanbod