Weer een prachtige kop mogen aanschouwen!

Afgelopen week mocht ik weer een prachtige kop van Heleen van der Brande ontvangen. Het eindresultaat van de online cursus ‘Leren van de Meesters’. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik diep onder de indruk ben van de progressie die ik bij iedereen zie die aan deze cursus is begonnen. Vandaar dat ik heb besloten om vanaf 15 september Leren van de Meesters – Nieuwe Stijl te gaan lanceren.

Het verschil met de vorige versie: buiten nog meer filmpjes en de persoonlijke feedback na elke module is er ook vier keer een gezamenlijke feedback op alle werken. Natuurlijk mogen/kunnen ook de huidige cursisten van deze vernieuwde stijl profiteren.

Nu genieten van weer een geweldige kop. Super knap gedaan door Heleen! Nog belangrijker is haar enthousiasme over de kennis die zij heeft opgedaan in deze cursus.

Eindresultaat Heleen van der Brande

Ervaringen van andere met deze manier van lesgeven is te vinden via deze link.