De quiz – van welke kunstenaar is het signatuur?

In de online les van 30 april was er extra aandacht voor het signeren van je werk. Waarom moet je eigenlijk signeren? Hoe signeer je? Waar op het doek? Welk materiaal, maar ook het effect van kleur kwam aan bod. Een boeiende interactieve les met enthousiaste deelnemers.

Aan het einde van de les was er een quiz die ik ook graag met jullie wil delen. De uitdaging is om zoveel mogelijk namen van de kunstenaars bij de signatures te bedenken of te zoeken.

De resultaatgerichte die de prijs willen winnen grijpen waarschijnlijk gelijk naar Google, terwijl mijn uitdaging is om je wat langer te laten kijken naar het signatuur. Een signatuur is ook een ‘kunstwerk’. Komt dit overeen met de persoon zijn werk?

De prijs: Voor diegene met de meest goede antwoorden! Een gratis les bij de online sessie in de Huiskamer van Atelier MarisK.

Via onderstaande link is de quiz te downloaden als word-document. Om kans te maken op de prijs, graag een foto toesturen met de antwoorden of het document inscannen en retourneren. Ik ben benieuwd. Inleveren voor 7 mei 2020.